Dit vintage bureautje met klep is in perfecte vintage staat en een uniek exemplaar. Het heeft dus een klep waardoor je veel spulletjes kan opbergen en een bijzonder inktpotje. Ook staat er nog het serienummer 3 op de rugleuning van het stoeltje. Alles is origineel. Het hout in combinatie met het staal geeft een stoere industriële uitstraling en zal zowel in de woonkamer als in de kinderkamer een eyecatcher zijn!

De hoogte van de klepbureau is 70 en de zitting van het stoeltje is 40 dus niet voor de allerkleinste maar zal lang meegaan! Mijn zoon van 6 past er al wel achter.

Ben je geïnteresseerd? Mail me dan: haskesommers@gmail.com. Ik bied het bureautje met klep inclusief bijbehorend stoeltje aan voor 89 euro. En is dit niet precies wat je zoekt? Onder het item kinderkamer vintage te koop vind je meer!

En wil je inspiratie hoe je mooi kinderkamervintage kan combineren met de huidige trends? Als stylist zet ik de leukste trends op mijn mijn blog waardoor jij hopelijk mooie ideeën krijgt! Ook voor handmade illustraties en knuffels.

vintage bureautje met klep VERKOCHT

vintage klepbankje met stoel, 89 euro | haskesommers@gmail.com

vintage klepbankje met stoel