Ik heb er weer eentje!!!! Een ontzettend leuk vintage schilte tafeltje met bijbehorende stoel, oerdegelijk, Hollandse makelij, bijzonder zowel op de kinderkamer als in de woonkamer. Geeft de kamer meteen dat extra’s. Tenminste dat vind ik dan!

Ben je geïnteresseerd?: Mail me dan: haskesommers@gmail.com. Het setje is in mooie vintage staat, wordt verkocht voor 75 euro en kan worden opgehaald in Amsterdam. Het setje is geschikt vanaf peuter-leeftijd en daarna. De hoogte van het tafeltje is 56 cm en de hoogte van de stoelzitting is 32. Dus echt een starters set. Ben je opzoek naar iets anders? Wie weet vind je het onder mijn item te koop. Op dit moment niks te koop: houd mijn facebook in de gaten! Dan zie je wanneer ik iets nieuws blog en dus ook wanneer ik er een nieuw setje op set.

BLOG: Op zoek zijn naar bureautjes betekent ook vaak dat je kindje ouder wordt en wellicht toe is aan een wat andere kamer. Kijk eens op de andere items van mijn BLOG, die staat namelijk vol met leuke kinderkamer-voorbeelden, trends en verschillende stylen. Hopelijk vind je daar ideeën om van de kinderkamer een mooi paleisje te maken!

POSTERS: En…ik heb ook weer een nieuwe poster! Het meisje met bril en knotjes (zie de bovenste afbeelding). Ben je benieuwd naar mijn andere tekeningen? Kijk dan in mijn SHOP voor meer info en voorbeelden.

vintage schilte tafeltje VERKOCHT

Interesse? mail: haskesommers@gmail.com. Het setje is op te halen in Amsterdam en kost 75 euro.

Mooie vintage staat!