Hoe mooi is dit rotan vintage kinderstoeltje?! Leuk als tv stoeltje maar ook super op de kinderkamer. Zit comfortabel en zal echt een eye-catcher zijn.

Op dit stoeltje ben ik echt helemaal verliefd. Maar ja…ik kan helaas niet alles kwijt in mijn eigen huis dus verkoop ik het aan jullie zodat het zeker een mooi plekje krijgt. Zal geweldig staan in de woonkamer, maar ook in de kinderkamer.

Interesse?  Deze stoeltjes komen zo uit 1960. Het rotan is nog in goede staat. Voor je dreumes, kleuter, maar met 6 jaar pas je er ook nog prima in. De strakke zwarte metalen pootjes maken het van nu. Ik verkoop het stoeltje voor 39 euro en het is op te halen in Amsterdam. Als je interesse hebt kan je me mailen

Poster: De poster die je ziet is van mijn hand en is te koop in de poster – webshop waar je nog veel meer van mijn illustraties kan vinden. Ook voor op je geboortekaartje.

Welk huisje krijgt deze rotan vintage kinderstoel?

vintage kinderstoeltje

dit mooie rotan vintage stoeltje is te koop! Op te halen in Amsterdam. Mail me als je interesse hebt.

rotan kinderstoeltje

En vind je dat pandabeertje leuk dat je ziet hangen op de foto? Deze is te koop in de poster-shop van kinderkamervintage, net als vele andere illustraties van mijn hand. Ook voor op geboortekaartjes!

vintage kinderstoeltje

vintage kinderstoeltje rotan

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren