Hoe vind je dit mooie schooltafeltje met stoeltje? Ik was zelf heel enthousiast toen ik ze vond! Bijzonder stoeltje toch ook? En dus te koop! Het setje is geschikt vanaf peuter-leeftijd en daarna. De hoogte van het tafeltje is 58 cm en de hoogte van de stoelzitting is 33.

Ben je geïnteresseerd? Het setje is in goede vintage staat, wordt verkocht voor 79 euro en kan worden opgehaald in Amsterdam. Mail me als je dit schooltafeltje wel ziet zitten voor jouw thuis: haskesommers@gmail.com.

Ben je opzoek naar iets anders? Als je me volgt via Facebook dan zie je waarover ik blog en dus ook als ik blog over een nieuw binnengekomen vintage schoolsetje!

Bezig met de kinderkamer?  Via de categorie meisjeskamers vind je allerlei leuke binnenkijkers en shop en styling tips voor jouw dochter. De categorie jongenskamers is er voor de zoons en daar vind je natuurlijk net zulke mooie foto’s en ideeën! En de poster die je ziet is van mijn hand en te koop in de Poster-Shop. Daar vind je nog veel van mijn illustraties als poster. En je kan zelf de achtergrondkleur kiezen!

schooltafeltje met stoeltje – Verkocht

schooltafeltje met stoeltje

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren