Ik heb weer een heel gaaf setje te koop, een stoer Hollands kleutertafeltje met 2 stoeltjes in goede vintage staat! Dit wordt een blikvanger zowel in de woonkamer als in de kinderkamer. Deze set is onverwoestbaar en extra speciaal nu het 2 stoeltjes heeft.

Interesse? Het schoolsetje is een beginnersset, de hoogte tot het bureaublad is 57 cm en de hoogte tot de stoelzitting is 34. Het formica bureaublad is wit en heeft een motief erin verwerkt van grijze streepjes. En leuke details zijn de zwarte noppen onder het tafeltje en onder het stoeltje en de zwarte rand om het tafeltje. Een setje van toen maar wel helemaal van nu! Leuk voor meiden en voor jongens. Je kan me mailen als je interesse hebt: haskesommers@gmail.com. Ik verkoop het setje voor 95 euro. Het is op te halen in Amsterdam.

Zoek je iets anders? Als je op de hoogte wil blijven van vintage dat binnenkomt kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief of me in de gaten op facebook. Dan zie je wanneer ik een blog plaats en dus ook als ik een blog plaats over een leuk bureausetje!

Opzoek naar inspiratie voor de kinderkamer? Nu je opzoek bent naar een vintage bureautje kan het zomaar zijn dat je bezig bent met de kinderkamer..! Neem dan eens een kijkje op mijn Blog. Vol met leuke inspiratie foto’s en ideeën!

kleutertafeltje met 2 stoeltjes VERKOCHT

vintage kleutertafeltje met 2 stoeltjes! Te koop voor 95 euro. Interesse? mail: haskesommers@hotmail.com. Het setje is op te halen in Amsterdam

vintage kleutertafeltje met 2 stoeltjes! Te koop voor 95 euro. Interesse? mail: haskesommers@gmail.com. Het setje is op te halen in Amsterdam