Dit stoere vintage industrieel bureautje met stoel vind ik echt een toppertje. Simpele mooie lijnen en vergeet niet dat gave groene bureaublad. En………te Koop!
Ben je geïnteresseerd? Dit setje is voor de grotere kids. De hoogte van het bureau is namelijk 68 cm het donker bruine houten stoeltje heeft een zittingshoogte van 39 cm. De breedte van het bureautje is 70 cm. Het setje is in goede vintage staat en dat is met zo’n bureaublad belangrijk want dat schuur je niet even bij. Leuk als computer-huiswerkplekje in de woonkamer, maar natuurlijk ook leuk op die kinderkamer.

Ophalen en prijs: Het setje is op te halen in Amsterdam en kost 59 euro. Vind je het dat ritje waard? Mail me dan en we spreken wat af. Opzoek naar iets anders? Als je me volgt op Facebook of Instagram blijf je op de hoogte van mijn blogs en dus ook als ik blog over een nieuw setje!

Poster: De poster boven het bureautje is van mijn hand en verkoop ik met nog vele andere van mijn tekeningen in de Poster-SHOP. Benieuwd naar wat ik nog meer kan tekenen in opdracht? Kijk dan eens op mijn illustratie-website. Geen opdracht te gek!

Industrieel bureautje met stoel: een echte beauty

vintage industrieel bureautje met stoel

Vintage industrieel setje te koop. Interesse? Mail me dan. Het setje is op te halen in Amsterdam, kost 59 euro.

industrieel bureautje met stoel