Houten Schilte tafeltje met stoel: Verkocht

  • vintage stoeltje met tafel - kinderkamervintage - Schilte - poster - kinderkamer

Houten Schilte tafeltje met stoel: Verkocht

Ik heb weer zo’n ontzettend leuk oud houten Schilte tafeltje met stoeltje, oerdegelijk, Hollandse makelij. Het setje is geschikt vanaf peuter-leeftijd en daarna. Dus echt voor de kleintjes. De hoogte van het tafeltje is 58 cm en de hoogte van de stoelzitting is 32. En….de nieuwe posters zijn in de shop te vinden! Boven dit bureautje zie je er ook eentje hangen!

Ben je geïnteresseerd in dit setje? Het setje is in prima vintage staat, leuk maatje dat je overal kwijt kan, wordt verkocht voor 69 euro en kan worden opgehaald in Amsterdam. Mail me als je dit schooltafeltje wel ziet staan in jouw huis: haskesommers@gmail.com.

Ben je opzoek naar iets anders? Als je me volgt via Facebook of Instagram dan zie je waarover ik blog en dus ook als ik blog over een nieuw binnengekomen vintage schoolsetje!

Leuke Poster met eigen naam? Het is een gekke tijd waar we niet zomaar eventjes bij elkaar kunnen aanwaaien. En wie weet is er wel een kindje die je kent jarig geweest of binnenkort jarig? Dan is zo’n poster misschien wel een heel leuk idee! Je kan een naam toevoegen en de achtergrond kleur bepalen. Je vindt deze poster en nog veel meer andere posters in mijn shop!

Houten Schilte tafeltje met stoel te koop: een setje wat je overal kwijt kan!

schilte tafeltje met stoel - kinderkamervintage - poster - jongenskamer - met naam

Mooi vintage Schilte setje toch? Als je geïnteresseerd bent kan je me mailen. Het setje is op te halen in Amsterdam. De poster erboven is van mijn hand en te koop in mijn shop!

vintage houten setje - Schilte - poster - jongenskamer

vintage stoeltje met tafel - kinderkamervintage - Schilte - poster - kinderkamer

2021-03-01T21:20:26+01:0024 april 2020|_Kinderkamer Vintage, ★ Vintage meubeltjes VERKOCHT|

Deel dit bericht:

Titel