Ik heb weer een erg bijzonder vintage kinderbureautje te koop!: deze lessenaar met bijbehorend stoelje zijn nog in goede vintage staat. Het bureau heeft een mooi houten blad en de gebogen witte metalen poten staan nog prima in de verf. Zowel mooi in de jongens, meisjes-als woonkamer! En….binnenkort ook nieuwe posters in de shop. Hier al een voorproefje.

Interesse? Vind je dit ook zo’n leuk vintage setje? Mail dan naar: haskesommers@gmail.com. Voor 109 euro is hij voor jou. Zo’n setje zie je niet snel voorbij komen. Met die mooie gebogen metalen poten. Het bureautje heeft mooie originele details als de pennenrichel en de inktpot opening. Erg handig is ook het opbergvak eronder. Dan heb je meteen al dat papier uit het zicht. De hoogte tot het bureaublad is 69 cm en de hoogte tot de stoelzitting 41 cm. Dus niet voor de allerkleinste ukkies dit setje. Het bureau en stoeltje zijn op te halen in Amsterdam.

Opzoek naar iets anders? houd mijn Facebook en/of Instagram in de gaten. Als ik een nieuw setje heb laat ik het jullie daar als eerste weten!

Poster: De Poster die je ziet boven het bureautje is van mijn hand en binnenkort te koop in mijn webshop. De tekening is gemaakt met potlood en acryl verf en vervolgens gedigitaliseerd. Een uniek exemplaar dus waar je een eigen naam onder kan zetten en kan kiezen uit 4 achtergrond kleuren. Past daardoor in ieder kamertje. Een bijzonder cadeautje is altijd leuk, zeker in deze tijden!

Vintage kinderbureautje te koop met bijbehorend stoeltje

vintage kinderbureautje te koop

Dit vintage kinderbureautje is op te halen in Amsterdam en kost 109 euro. Mail me als je interesse hebt.