Eindelijk kan ik jullie de nieuwe website laten zien! De blog is qua inhoud nog hetzelfde maar heeft een nieuwe lay-out. En….er is iets bijgekomen….een shop voor mijn illustraties! Je kan ze nu niet alleen als printables bestellen maar ook als unieke kinderkamer posters! De naam van je kindje komt eronder en jij kiest de achtergrondkleur. Zo past de poster precies bij jouw kinderkamer. En het vintage? Daar blijf ik uiteraard naar speuren en blijf ik aanbieden op mijn blog. Benieuwd hoe de nieuwe website werkt?

SHOP: De webwinkel werkt heel simpel. Bedenk eerst of je de illustratie zelf wil laten uitprinten als b.v. een poster of muursticker, of dat je een poster in de brievenbus wil. Daarna is het een kwestie van:

★illustratie uitzoeken ★ naam van het kindje toevoegen ★ en de achtergrondkleur kiezen

En klaar is jouw persoonlijke en unieke poster. Als je mijn illustraties kent zie je dat er ook een aantal nieuwe tekeningen bij zijn gekomen. Ik ben benieuwd wat je van de meisjes posters en jongens posters vindt!

BLOG: De Blog is qua inhoud helemaal hetzelfde gebleven alleen wat mij betreft overzichtelijker zo. De zoekfunctie en de categorieën vind je nu in de bovenbalk. Als je daar op Blog gaat staan met de cursor dan komen alle categorieën te voorschijn.

VINTAGE: De vintage bureausetjes die ik verkoop zal je net als nu gewoon blijven vinden in mijn Blog. Wil je op de hoogte zijn wanneer er nieuw vintage te koop komt? Volg me op Facebook. Dan zie je wanneer ik blog en dus ook wanneer ik blog over binnengekomen vintage.

unieke kinderkamer posters voor de kinderkamer

unieke kinderkamer posters