Een tijdje terug heb ik Inge een advies gegeven voor de kinderkamer van haar dochter Eva (zie hieronder). Het is een kant en klaar advies dat Inge zelf kan uitvoeren. Inmiddels druppelen de spulletjes binnen bij Inge en worden bijna de verfkwasten gepakt. Ik ben vandaag lekker bezig geweest met de tekeningen voor de kinderkamer van Eva.

Heerlijk vind ik dat! Ik neem m’n tekenblok mee en teken aan m’n bureau, de eettafel, bij de apple store wachtend tot iemand mij kan helpen met m’n kapotte beeldscherm en als de kinderen weer terug zijn uit school met z’n allen aan de eettafel. Ik kan dat wel de hele dag doen!

Wil jij ook kinderkamer tekeningen die helemaal passen in jouw kinderkamer stijl?! Veel van mijn illustraties kan je als kinderkamer poster vinden in mijn SHOP. En het speciale is: je kan zelf de achtergrond kleur kiezen. Zo past hij dadelijk perfect bij jouw kinderkamer. En ook kan je de naam eraan toevoegen zodat het helemaal een unieke poster wordt. Leuk kraamcadeautje ook toch?

tekeningen voor de kinderkamer

DSC_6653

DSC_6652

DSC_6658

Eerste gedeelte van het advies voor Eva's kamer: interesse? Een advies op afstand kan al vanaf 55 eurro | haskesommers@gmail.com

Eerste gedeelte van het advies voor Eva’s kamer: interesse? Een advies op afstand kan al vanaf 55 euro | haskesommers@gmail.com