Ik ben gek op illustraties maken voor kinderen. En veel van mijn illustraties zijn te koop in de SHOP van kinderkamervintage. Als printable of als poster! En wat nu precies het verschil is? In deze blog leg ik het uit en zie je veel voorbeelden van mijn kinderkamer tekeningen. Wil jij ook zo’n unieke poster met naam aan jouw muur?

Printable simpel uit te printen:
In Nederland zie je het nog niet zoveel maar in het Buitenland des te meer! Printables: Je ontvangt een PDF bestand die je zelf kan uitprinten. Op papier, canvas of textiel..Dus geen winkel in, geen verzendkosten, maar gewoon zelf even met het bestand naar de copyshop om de hoek, een webshop of…..uitprinten op je werk :).

Wat kan je allemaal met een printable:
Wie weet wil je mijn illustratie wel op een kussen of op de muur. Dat kan ook! Kijk ook eens bij de HEMA voor inspiratie. Alles wat je met een digitale foto kan, kan je ook met een printable.

Wil jij een liever een poster met naam per post? Dat kan natuurlijk ook. Ik zorg dat jij een mooie A3 poster binnen enkele dagen op de mat hebt liggen. In de SHOP vind je alle illustraties. En het toevoegen van de naam werkt heel eenvoudig. Je kan zelfs de achtergrondkleur kiezen!

Of wat dacht je van een bijzonder geboortekaartje?  Voorbeelden van geboortekaartjes en meer informatie vind je ook in de SHOP. Samen maken we jouw unieke geboortekaartje!

posters met naam

1: zeemeermin | 2: bloem-vosje | per printable 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com met jouw printable voorkeur, de naam van het kindje en je adresgegevens voor de factuur. Je krijgt deze bestanden met een gekleurde achtergrond en een witte.

1: bloemen meisje | 2: super meisje | per printable 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com met jouw printable voorkeur, de naam van het kindje en je adresgegevens voor de factuur. Je krijgt deze bestanden met een gekleurde achtergrond en een witte.

Printable met naam: 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com voor jouw eigen unieke digitale poster of b.v. dekbedovertrek.

nr. 1: gebruikte foto van wooninspiratie : mijn printable kan ook op jouw kinderkamer muur!

panda beer printable: je krijgt een bestand met groene achtergrond en een bestand met witte achtergrond: haskesommers@gmail.com

Pandameisje Printable: 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com voor jouw eigen unieke digitale poster of b.v. dekbedovertrek. Je krijgt dit bestand met een roze achtergrond en een witte.

Zwevend meisje en bloemenmeisje: 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com voor jouw eigen unieke digitale poster of b.v. dekbedovertrek. Je krijgt dit bestand met de gekleurde achtergrond en een witte.

printable meisje met vlechten en printbaar elfen meisje. Interesse: mail je voorkeur, de naam van het kindje en je adresgegevens voor de factuur naar haskesommers@gmail.com

1: printable katmeisje | 2: printbaar meisje met hanger | Interesse: mail je voorkeur, de naam van het kindje en je adresgegevens voor de factuur naar haskesommers@gmail.com, je krijgt de printable met een witte en gekleurde achtergrond.

1: buitenspel jongetje Printable | 2: vos met hartje | per printable 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com met jouw voorkeur, de naam van het kindje en je adresgegevens voor de factuur. Je krijgt deze bestanden met een roze achtergrond en een witte.

1: superman | 2: dasje | per printable 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com met jouw printable voorkeur, de naam van het kindje en je adresgegevens voor de factuur. Je krijgt deze bestanden met een gekleurde achtergrond en een witte.

1: zeemeermin | 2: bloem-vosje | per printable 12 euro: interesse? mail: haskesommers@gmail.com met jouw printable voorkeur, de naam van het kindje en je adresgegevens voor de factuur. Je krijgt deze bestanden met een gekleurde achtergrond en een witte.