Hanneke haar broer heeft net een dochtertje gekregen, Maartje! Een hele bijzondere gebeurtenis natuurlijk. En Hanneke heeft goed nagedacht over wat voor soort cadeautje ze Maartje zou willen geven. Een goede vriendin van Hanneke heeft namelijk een persoonlijk gedichtje gemaakt vol met beeldspraak. De vraag aan mij was of ik bij dit gedichtje een passende illustratie kon maken en het geheel mooi vorm kon geven. Dat is toch een bijzonder kraamcadeau idee?

Hieronder zie je het resultaat. Hanneke heeft, voordat Maartje geboren werd, vlug een kiekje gemaakt van de toekomstige kinderkamer en aan me gemaild. Dat maakte het voor mij wel wat makkelijker. Zo wist ik meer over het stijltje van de kamer en over de kleuren van de kinderkamer. Ik heb Hanneke eerst een schets gemaild waarin ze kon zien hoe ik de symbolische bramen en het roodborstje in de tekening had verwerkt. Toen bleek dat Hanneke er blij mee was ben ik het Bramenmeisje uit gaan werken.

Ben jij opzoek naar een bijzonder kraamcadeautje? Veel van mijn illustraties kan je nu vinden als kinderkamer poster in mijn SHOP. En het bijzondere is dat je de naam van het pasgeboren kindje eraan kan toevoegen en de achtergrond kleur kan kiezen! Zo kan jij je kraamcadeau mooi laten passen bij de babykamer.

kraamcadeau idee

kraamcadeau Maartje: A3, 28 euro | haskesommers@gmail.com

1: kinderkamer Maartje | 2: kraamcadeau Maartje