Lauren is geboren! De naam betekent ‘gekroond met laurierblad’. Daarom was de wens om iets te maken met een meisje en laurierblaadjes. Hoe het maakproces is gegaan en het uiteindelijke resultaat van het uniek geboortekaartje vind je hier!

Eerst begon ik met een aantal schetsen (zie de eerste afbeeldingen) en van daaruit met nog wat bijschaven was de illustratie van het geboortekaartje gemaakt en iedereen tevreden! Daarna de achterkant. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat het 1 geheel wordt. De voor-en achterkant moeten helemaal bij elkaar passen. Het laurierblaadje hebben we ook aan de achterkant van het kaartje gebruikt. Hoe vinden jullie dit uniek geboortekaartje geworden?

Heb jij ook interesse in een uniek geboortekaartje met 1 van mijn illustraties? Mail haskesommers@gmail.com. Ik mail je vrijblijvend het kostenplaatje en de werkwijze. Wil je meer voorbeelden van geboortekaartjes zien? Kijk hier! En wil je wel een illustratie van mij aan je muur? Dan kan je in mijn Poster – SHOP terecht. Een unieke gepersonaliseerde poster waar je ook nog de achtergrond kleur kan uitkiezen.

Uniek Geboortekaartje

De eerste schetsen voor het geboortekaartje

De eerste schetsen voor het geboortekaartje

schetsen2

Uiteindelijke geboortekaartje: ook interesse? vraag vrijblijvend om informatie en prijsopgaaf: haskesommers@gmail.com

Uiteindelijke geboortekaartje: ook interesse? vraag vrijblijvend om informatie en de prijsopgaaf: haskesommers@gmail.com