Een uniek kaartje speciaal gemaakt voor Olav. Ik had net deze tekening met circusdieren gemaakt en op Pinterest gezet toen ik de vraag kreeg of ik er ook een geboortekaartje van kon maken! Maar natuurlijk! Het resultaat van dit jongens geboortekaartje voor Olav, vinden jullie in deze blog.

Vaak ben ik voor iemand anders in de weer, met een styling-advies voor het huis of een tekening voor een speciaal project of geboortekaartje. Dit keer was ik eigenlijk, tussen het ‘corona-lesgeven’ van de kids door, gewoon even lekker aan het tekenen voor mezelf. En hoe leuk is het dan als je vervolgens de vraag krijgt of van deze tekening geen geboortekaartje voor Olav kan worden gemaakt. Dus aan de slag. Samen nadenken over de achtergrondkleur. De lay-out vonden de ouders van Olav eigenlijk meteen al leuk.

Ook een kindje op komst en opzoek naar een uniek geboortekaartje? Snuffel eens door mijn illustraties die ik heb verzameld op www.haske-illustraties.nl. Of kijk eens bij mijn posters op kinderkamervintage. Daar vind je al heel veel van mijn tekeningen die ook gebruikt worden voor geboortekaartjes.

Heb je speciale wensen of ideeën? Mail me vrijblijvend en we kijken samen hoe we het kunnen aanvliegen.

Poster voor jezelf maar ook als uniek kraamcadeautje: De circusdieren zijn nu ook als poster te koop in mijn poster-shop. Ook leuk kraamcadeautje. Ik stuur het zo door en je kan er ook nog een naam aan toevoegen en de achtergrondkleur bepalen.

Olav zijn jongens geboortekaartje (natuurlijk net zo leuk voor meisjes)

potlood tekening circus dieren - kinderkamervintage

jongens geboortekaartje - kinderkamervintage