Féline, wat een super mooi geboortekaartje lag er vandaag bij me in de bus! Ik was er even stil van. Een schattig babytje naast een mooi handmade knuffelkonijn, wat een leuk idee! En dan was het ook nog eens ons knuffelkonijn! Daarom een item over handmade geboortekaartjes.

Een tijdje terug vroeg de moeder van Féline naar een handmade knuffel konijn maar wel in ongeveer het formaat van een pasgeboren babytje. Ze wilde het gaan gebruiken voor een geboortekaartje. We bespraken de kleur, de accessoires en gingen aan de slag. We hebben toen het gezicht van het konijntje gelijk gemaakt aan het gezichtje op het rompertje dat Féline op het kaartje zou dragen. Ik vind het echt erg bijzonder geworden!

Wil jij ook een uniek geboortekaartje met een handmade knuffel of met een handmade illustratie? Dat kan! Als je een voorbeeld wil zien van een geboortekaartje met een door mij gemaakte illustratie klik hier. Voor meer illustratie-voorbeelden klik hier. Mail: haskesommers@gmail.com en we gaan er iets moois van maken!

handmade geboortekaartjes

Geboortekaartje Féline, met handmade knuffel van Erika van Amstalden | interesse? haskesommers@gmail.com

Handmade Geboortekaartje van Féline, met handmade knuffel van Erika van Amstalden | interesse? haskesommers@gmail.com