Zoals je misschien wel weet vind ik het erg leuk om kinderkamer illustraties te maken. Voorbeelden vind je onder het item: aan de muur. Maar waarom niet deze handmade illustraties gebruiken voor unieke geboortekaartjes? Ik vond het dan ook erg bijzonder toen Has vroeg of hij een illustratie van mij mocht gebruiken voor het geboortekaartje voor hun zoontje. “Natuurlijk” was m’n antwoord!

Ze wilden graag voor het geboortekaartje het mannetje met cape en masker alleen dan wel met een zwaartje erbij. Ik heb 3 varianten getekend en de foto’s die ik hiervan heb gemaakt konden zij gebruiken voor het geboortekaartje. Het resultaat vind je hieronder!

Ook opzoek naar een bijzonder geboortekaartje?

Zou je het ook leuk vinden om 1 van de illustraties die je hebt gezien op mijn blog te gebruiken voor een geboortekaartje? Of heb je een idee in je hoofd en wil je dat graag uitwerken? Mail me dan: haskesommers@gmail.com.

Ik maak, voor een leuk bedrag, de illustratie(s), maak hier (hoge resolutie) foto’s van en deze kan je vervolgens gebruiken voor het kaartje. Het kaartje hieronder is gedrukt bij de HEMA maar je kan b.v. ook bij Vistaprint of een drukker om de hoek aan de slag. De illustraties krijg je uiteraard ook opgestuurd. Extra bijzonder om die daarna in te lijsten voor de kinderkamer. 2 vliegen in 1 klap!

Geboortekaartjes

voorbeelden

verschillende opties voor het geboortekaartje

Naamloos-1

uiteindelijke keuze!