Voor Janna wilden haar ouders een lief kaartje met in ieder geval een maan erop. Voor haar babykamertje hadden ze ook een mooie maan muursticker gevonden en dit wilden ze als thema gebruiken. Nou daar wist ik wel raad mee! In deze blog ‘geboortekaartjes dochter’ zie je Janna bellenblazend op een maan: Welkom op deze wereld Janna!

De ouders van Felice wisten eigenlijk al dat ze het vosje van mij wilden gebruiken voor hun geboortekaartje. En dan groot de naam van hun dochtertje op de voorkant. Stoer en lief tegelijk.

Hieronder zie je het resultaat van de kaartjes van Felice en Janna. Helemaal blij mee!

Ben je nou zelf ook opzoek naar een geboortekaartje voor je dochter of zoon? Of weet je nog helemaal niet wat dat droppie in je buik gaat worden? Neem dan gewoon contact met me op en samen kijken we vrijblijvend naar jouw ideeën. Of misschien wil je het wel helemaal uit handen geven. Kan ook! Het zal in ieder geval een uniek geboortekaartje worden!

Over een aantal van mijn geboortekaartjes heb ik ook geblogd en kan je dus zien hoe ze tot stand zijn gekomen en wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Leuk om even rond te snuffelen.

Geboortekaartjes dochter: ieder kaartje is uniek!

geboortekaartjes dochter vosje uniek handgemaakt

Lief en stoer te gelijk, past vast helemaal bij Felice!