Opzoek naar een geboortekaartje dat helemaal bij jou past? En word je blij van mijn illustraties? Dan maak ik graag voor jou een uniek ontwerp: zoals voor Filip die samen met z’n hond op het geboortkaartje te zien is! Benieuwd? In dit item zie je het kaartje van Filip.

Kaartje Filip
Het kaartje van Filip lag een paar dagen geleden op mijn mat, wat leuk! En lieve Toep (het hondje) had ook een hoofdrol op het kaartje (zie de foto hieronder). Altijd weer erg speciaal om zo’n bijzonder moment een beetje te mogen meebeleven!

Hoe gaat het in z’n werk?
Samen met jou bedenk ik het ontwerp. Ik laat je een aantal schetsen zien en we gaan verder met de schets waar je blij mee bent! We kijken naar de kleuren, het lettertype, de grootte, etc. Je krijgt de originele illustratie thuis gestuurd en een bestand over de mail die je vervolgens zelf bij b.v. vistaprint of de kaartendrukkerij laat afdrukken. Ben jij ook opzoek naar een uniek ontwerp voor je geboortekaartje? Mail me voor meer info en je ideeën: haskesommers@gmail.com.

Benieuwd naar meer voorbeelden van geboortekaartjes? Klik HIER voor meer ideeën! Voor meer voorbeelden van mijn illustraties kijk je HIER.

Dierenkoppen voor aan de muur
En vind je die olifant en ezel ook zo leuk voor aan de muur? Deze komen binnenkort in de kamers van mijn jongens. We zijn bijna klaar met de verbouwing! Ze zijn van Zoo van kidsdepot, gemaakt van vilt en in veel meer leuke varianten te verkrijgen.

 geboortekaartje uniek ontwerp

geboortekaartje uniek ontwerp: met handmade illustratie: interesse? haskesommers@gmail.com

geboortekaartje uniek ontwerp: met handmade illustratie: interesse? haskesommers@gmail.com

geboortekaartje met illustratie: interesse? haskesommers@gmail.com

geboortekaartje met illustratie: interesse? haskesommers@gmail.com