Gisteren lag er weer een klein cadeautje op de mat, het geboortekaartje van Suze! Voor mij is dat altijd een speciaal moment, je bent al een tijd naar iets aan het toewerken en dan opeens heb je het echt in handen. En dan krijgen de nieuwe kaartjes altijd even een speciaal plekje bij mijn bureau. Nieuwsgierig naar dit bijzondere geboortekaartje en hoe het dan pronkt aan mijn foto-rek?

Mijn eigen plek:
Ik heb een man die over huisdingen en inrichting net zoveel te vertellen wil hebben als ikzelf…ondanks dat hij toch niet de stylist is van ons twee…..maar ik begrijp het wel…het is ook zijn huis enzo :)……Maar zo af en toe lijkt het me heerlijk om helemaal niks te hoeven overleggen. En toen we ons huis gingen verbouwen riep ik dan ook: mijn bureauplek wordt helemaal van mij en dat richt ik in zoals ik wil! uhh…als jij het goed vindt dan natuurlijk. En gelukkig was dat oké. Dus ik zocht een mooi bureau uit, de bureaustoel en natuurlijk zo’n heerlijk foto-rek erboven waar je alles wat je mooi vindt aan kan knippen. Daar word ik heel gelukkig van. En nu hangt het kaartje van Suze te pronken aan dit rek.

En wat hangt er niet aan mijn rek:
Mijn zonen kwamen laatst terug van een uitje met hun tante met 2 echte stekelvarken-stekels….aan het rek dan maar! Maar natuurlijk hang ik er ook mooie kaarten aan (die ik verzamel van overal en nergens) én een op Vlieland gevonden veertje.

Suze, ik ben blij dat je er bent en weet dat je geboortekaartje een speciaal plekje heeft gekregen!

Bijzonder geboortekaartje

rek boven mijn bureau is van...

rek boven mijn bureau is van Puhlmann

overzicht2