Ik ben best creatief (al zeg ik het zelf :)) maar een echte freubelaar ben ik niet. Dus ‘doe het zelf ideeën’ moeten wat mij betreft wel een beetje makkelijk uit te voeren zijn….Nu kwam ik een aantal leuke ideeën voor zelf te maken tandendoosjes tegen waarvan ik dacht….dit moet te doen zijn! En daarom wil ik deze met jullie delen. Ik ben erg benieuwd: kunnen jullie deze tandendoosjes zelf maken?!

En deze kunnen we echt allemaal maken! En met ‘deze’ bedoel ik de tweede afbeelding 2. Leuk idee dat kleine beestje op dat mini jampotje. Nu de vakantie er weer aankomt heb je veel van die mini-jampotjes in de supermarkten. Dekseltje in een kleurtje spuiten en dan zo’n mini beestje erop. Ik heb die beestjes zelf ook gekocht voor een letterbak en gevonden bij die echte leuke (kleine) speelgoedwinkeltjes. Maar een grappig minigummetje (klik hier en hier voor een voorbeeld) kan je er natuurlijk ook op plakken.

Tip: Loop eens de Xenos binnen: vollop houten en kartonnendoosjes en kleine jampotjes!

tandendoosjes zelf maken

nr. 1: tik-tak doosje - Gevonden op spoonful | nr. 2: Wunderkind Inc. op Flickr

nr. 1: tik-tak doosje – Gevonden op spoonful | nr. 2: Wunderkind Inc. op Flickr

nr. 1: suprice ei - Gevonden op red-brolly | nr. 2: Gevonden op leblogdecrouchette.wordpress

nr. 1: suprice ei – Gevonden op red-brolly | nr. 2: Gevonden op leblogdecrouchette.wordpress

nr. 1: gevonden op etsy - Canyon Ridge Pediatric Dentistry | nr. 2: Gevonden op underacherrytree.blogspot

nr. 1: gevonden op etsy – Canyon Ridge Pediatric Dentistry | nr. 2: Gevonden op underacherrytree.blogspot – luciferdoosje