Het is eindelijk weer zover, kinderen en mama weer helemaal enthousiast want…Sint komt vandaag aan in het land! Dit is wat mij betreft HET feest van het jaar. Echt super. Al sinds oktober staan mijn ogen wijdt open voor leuke Sint schoencadeautjes bijvoorbeeld….(ja ik weet het…niet normaal…) En ik heb er natuurlijk alles aan gedaan dat de Sint niet stilletjes ons huisje voorbij rijdt..met sinterklaas raam decoratie!

Raamdecoratie hoe en wat: Ik ben eens goed gaan speuren op internet en daar kwam ik zulke leuke ideeën tegen. En toen ‘met een beetje van mezelf en een beetje van internet’ kwam er toch wel een echte Sinterklaas decoratie tot stand. Erg gezellig als het donker wordt en je kijkt naar buiten. En ben je zelf niet zo goed in dit soort dingen? Die huisjes alleen zijn al super gezellig en die kan ook jij zeker maken. Heel simpel met een krijtstift. Uiteraard teken je vanaf de binnenkant want krijtstift gaat er zo weer vanaf met wat water en een doek. Kunnen we met kerst nog een x!

Andere Sint decoratie: Maar je kan natuurlijk ook een Sint sfeertje maken met leuke slingers. De slinger van little lovely company kan een leuke Sint tekst krijgen zoals je ziet op de laatste afbeelding. En er zijn zelfs echte LEUKE sinterklaas slingers te koop!

Sinterklaas raam decoratie

mijn eigen raam in Amsterdam, inspiratie: beetje van mezelf en een beetje van internet

 

gevonden op www.zinkenzo.nl. Ik zag ook leuke sinterklaas slingers in sweettableshop

gevonden op Inwijkdaarstaateenhuis: aan de slag met je little lovely company letter slinger.Je kan er elke tekst van maken die je wil.