Soms kan je met kleine dingen een echt groot verschil maken. In deze blog heb ik leuke foto’s verzameld van hoe je op een eenvoudige manier je kinderkamer meubels bijzonder kan maken. We gaan namelijk pimpen met muurstickers! En dus niet op die muren..

Mooie muurstickers om te pimpen: Kleine muurstickers zijn heel geschikt om kinderbedjes, kastjes, opbergkisten een hele andere look te geven. Zelf vind ik de muurstickers van Mimi Lou heel erg leuk. Of die van CarlijnQ , zij maken stoere, hippe stickers. En ook bij stickerop heb je volop keuze in kleine muurstickers. Dus ik zou zeggen: aan de plak dit weekend! En wil je toch iets unieks op die muur? Van mijn printables kan je ook muurstickers laten maken.

pimpen met muurstickers

gevonden op instagram. Met die leuke rondjes geef je zo'n wit ledikantje meteen een andere look

gevonden op instagram. Met die leuke rondjes geef je zo’n wit ledikantje meteen een andere look

gevonden op imgrum. Leuk dat zwart met het zachte roze van de stickertjes.

gevonden op imgrum. Leuk dat zwart met het zachte roze van de stickertjes.

Gevonden op hiphuisje: natuurlijk hoef je je met pimpen niet te beperken tot het ledikantje

Gevonden op hiphuisje: natuurlijk hoef je je met pimpen niet te beperken tot het ledikantje. En die badman-maskertjes zijn leuk he? Die zijn van the birds & the bees.

montessori. Hoe leuk zijn deze oogjes. Eerder schreef ik hier een item over. Klik hier als je meer wil weten over deze oogjes.

Montessori. Hoe leuk zijn deze oogjes. Eerder schreef ik hier een item over. Klik hier als je meer wil weten over deze oogjes.

gevonden op mommodesign

gevonden op mommodesign