Ook opzoek naar leuke opbergers voor al dat speelgoed? In dit item vind je gave DIY voorbeelden van opbergkisten die je zelf op een makkelijke manier kan oppimpen!

Hoe maak je deze opbergkisten? Veel van de opbergkratten die je hieronder ziet zijn op dezelfde manier gemaakt. Je koopt een houten simpele kist, zet hier wieltjes onder (te koop bij iedere bouwmarkt) en pimpt de kist op met een kwast en natuurlijk met je inspiratie hier opgedaan. Je kan b.v. een sjabloon gebruiken: een sjabloon knip/snij je uit een stevig stuk karton. Maar je kan ook vakken afzetten met verftape en dan ‘inverven’. Of maak 1 vlak van de doos zwart met krijtverf. En krijt hier dan b.v. LEGO op. De laatste Franse kist op wielen die je ziet is helemaal handmade en het stappenplan hoe deze te maken vind je hier. Is dit je te lastig? Ga dan voor de kant en klare houten kist. Ik heb een aantal kist-suggesties verzameld voor jullie!  Zie hier: voorbeeld 1, voorbeeld 2 en voorbeeld 3.

Opbergkisten kinderkamer

nr. 1: Gevonden op solebich | nr. 2: Gevonden op littleredcabin.bigcartel

nr. 1: Gevonden op solebich | nr. 2: Gevonden op littleredcabin.bigcartel : bij deze 2 houten kisten is op een hele simpele manier een houten kist gaaf gepimpt. Met driehoeken en een wolk. Heb je niet zo’n vaste hand met verven? Werk met sjablonen!

nr. 1: Gevonden op webstagrammy | nr. 2: lescaillouxdemae.canalblog

nr. 1: Gevonden op webstagrammy, die achterste kist is bewerkt met krijtverf en vervolgens kan je er elke tekst opzetten die je wil | nr. 2: lescaillouxdemae.canalblog: je vindt hier de uitleg hoe je deze kist kan maken

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren