Dit wordt weer genieten!! Super mooie voorbeelden van meidenkamers met veel pittige pastelkleuren en leuke ideeën. En heel veel DIY (do it yourself) voorbeelden: perfect voor de kerstvakantie die voor de deur staat!

DIY Kinderbureau: Het bureau dat je ziet op de derde afbeelding 1 is van IKEA alleen dan eigen gemaakt door hem te schilderen in het zacht roze. En dan schuif je er natuurlijk een vintage stoeltje achter :)! Zo maak je je kinderkamer net wat anders! Misschien even wat werk…maar….de vakantie komt eraan! Vind je het toch een beetje te pittig zo’n bureautje aan te pakken? Koop hem in het wit en maak die muur erachter een gave pasteltint. Dat geeft ook een super effect. Klik hier voor een kamer waar ik heb geholpen en waar we hiervoor zijn gegaan.

DIY Kussens: Op de allereerste afbeelding zie je kussens die je makkelijk zelf kan maken en ook  jouw eigen sfeer geven aan die kinderkamer. Koop stofjes waar jij en je dochter helemaal blij van worden en kruip weer eens achter die naaimachine. Ook een leuke bezigheid voor de kerstvakantie toch?!

DIY Keukentje: Zo’n keukentje dat je ziet op de tweede afbeelding is ook helemaal custom made  door de verfkwast. Ik heb een tijd terug een item geschreven over het keukentje van de IKEA Duktig en hoe je deze helemaal gaaf kan oppimpen. Met heel veel voorbeelden. Klik hier als je benieuwd bent. Alweer een leuk idee voor de komende weken toch?!!

DIY krukje: Op de allerlaatste afbeelding 1 zie je een krukje dat dienst doet als nachtkastje. Heb je zelf nog een houten of wit krukje ergens staan? Pak de spuitverf en spuit de helft van die pootjes in een gaaf tintje (van onder naar boven). De pootjes lijken dan in de verf gedipt. Dan heb je ook een leuk nachtkastje of krukje voor aan dat kinderbureautje.

DIY slingertjes: En je kan je kart ophalen aan al die leuke slingertjes die je op deze foto’s ziet en ook heel makkelijk zelf te maken zijn. Wil je meer handmade ideeën?! Kijk bij mijn categorie HANDMADE voor veel leuke voorbeelden!

DIY voorbeelden meidenkamers

nr. 1: Gevonden op 101woonideeen | nr. 2: handmade muisje? interesse? Klik hier voor meer voorbeelden en informatie

nr. 1: Gevonden op 101woonideeen | nr. 2: handmade muisje

nr. 1: Skinny Kitty-etsy | nr. 2: Les jouets en bois de Macarena Bilbao-milkmagazine

nr. 1: Skinny Kitty-etsy | nr. 2: Les jouets en bois de Macarena Bilbao-milkmagazine

nr. 1: Bondville- Tickle The Imagination magazine Kids Issue 21- Sprout | nr. 2: Gevonden op jas-tang

nr. 1: Bondville- Tickle The Imagination magazine Kids Issue 21- Sprout | nr. 2: Gevonden op jas-tang

nr. 1: Unicorn pillow van miniboheme | nr. 2: Gevonden op elinochalva.blogg

nr. 1: Unicorn pillow van miniboheme | nr. 2: Gevonden op elinochalva.blogg

nr. 1: Gevonden op thislittlestreet | nr. 2: vosje handmade door mij: interesse? kijk hier v oor meer voorbeelden en informatie

nr. 1: Gevonden op thislittlestreet | nr. 2: vosje handmade door mij: interesse? In mijn shop vind je b.v. dit vosje maar ook veel andere illustraties