Als er een babytje op komst is, is het hartstikke bijzonder om bezig te zijn met de babykamer. En hoe leuk om deze babykamer aan te kleden met een mooie baby mobiel. En al helemaal als deze zelf gemaakt is door mama (of papa). Maar hoe gaan we die baby mobiel maken? In deze blog vind je super mooie foto voorbeelden van mobiels die je kan maken en natuurlijk de tips hoe.

De baby mobiels die je hieronder ziet zullen wat mij betreft super staan op iedere kinderkamer. Onder elke foto geef ik een korte toelichting over het maken ervan. Dus scroll snel naar onderen en laat je inspireren! Wil je meer leuke DIY ideeën zien voor de kinderkamer? Mijn categorie Handmade DIY geeft je hopelijk nog veel meer inspiratie!

baby mobiel maken

Hello Blogzine: leuk idee!: vorm met ijzerdraad een ster of wolk en rijgen maar! Blank houten kralen vind je b.v. bij de kralenwinkel-online

gevonden op bosiko.com, designed and handmade in Bondi Beach + Brisbane, Australia, daardoor wat lastig te kopen maar wel leuk om als inspiratie te gebruiken voor een DIY mobiel voor jouw babykamer : bekleed een metalen ring met mooi lint en hoe je bolletjes kan haken vind je o.a. bij helenahaakt en annekids. Houten kralen vind je bij de kralenwinkel-online

gevonden greylikesbaby.com. Mooi toch die veertjes dippen in de verfkleur van jouw babykamer. Wie weet heb je nog iets over! ringen voor een mobiel vind je o.a. hier.

gevonden op wimketolsma.blogspot.nl: Schitterend toch die gehaakte balletjes aan een stok. Wikkel de stok in met verschillende soorten garen en hoe je bolletjes kan haken vind je o.a. bij helenahaakt en annekids. En als je bolletjes haken wat lastig vind rijg je er toch gewoon vilten bolletjes of figuren aan?

gevonden op www.alittlemarket.com: En ik heb ook voor je gevonden hoe je die mooie kraanvogeltjes kan vouwen. En die stoffen balletjes kan je ook heel simpel zelf maken.