Droom jij ook wel eens weg naar zo’n heerlijk tropisch eiland, zon, zee en drinken uit een kokosnoot? Nou…Myrthe wil wel elke dag op zo’n eiland vertoeven en daarom werd mijn advies gevraagd om voor haar zo’n heerlijk plekje te creëren op haar eigen zolderkamer. Haar moeder Nynke zag wel leuke spullen maar wist niet precies hoe ze daar nou een mooie eenheid van kon maken. En het mooie is……ergens een eenheid van maken is nu juist iets wat ik weer in de vingers heb! Dus in deze blog vind je het stylingadvies voor de kinderkamer van Myrthe!

Stylingadvies tropische kinderkamer: En wat vind je nu zoal op een tropisch eiland? Ik vond zeemeerminnen, anassen, catussen, flamingo’s: en dat alles in heerlijke pasteltinten. Wie wil er nu niet zo’n kamer. Met een lekker plekje om te chillen en te knutselen.

Kleuren: De muur achter het bedje van Myrthe gaat een gave kleur krijgen die de boel met elkaar verbindt en onder andere die eenheid gaat geven. Maar ja welke? Nynke wilde graag een paar opties zien om uit te kiezen. Welke vinden jullie het leukst? Zou jij gaan voor mint groen, zee blauw, oud roze of zacht geel?

Zeemeermin printable: En bij dit tropische sfeertje past natuurlijk ook wel erg goed mijn zeemeermin printable! Nynke gaat hier een muursticker van laten maken voor bij het bed. Benieuwd wat voor printables ik allemaal heb en wat je ermee kan? Kijk in mijn SHOP voor meer voorbeelden!

stylingadvies kinderkamer

Het stylingadvies kinderkamer voor Myrthe. Een tropisch sfeertje in lekkere pasteltinten. Benieuwd naar een aantal voorbeelden van andere adviezen? Kijk hier!