Voor de 2 meiden op de foto hieronder, Julie en Emma, heb ik een tijd geleden de kamer gerestyled. Super om te doen en we zijn alle 4 erg blij met het resultaat :)! Het was een styling advies kinderkamer op maat, waarbij hun moeder Marloes had aangegeven welke meubels konden blijven en welk stijltje ze leuk vonden. Klik hier voor het resultaat en hoe zo’n advies in z’n werk gaat. Hoe Marloes dit styling advies heeft ervaren vertelt ze jullie hier:

Toen ik op zoek was naar een vintage bureautje voor mijn dochters kwam ik terecht op de site van Haske. Ik was op dat moment bezig om de zijkamer in onze woonkamer wat anders in te richten en vroeg Haske om wat tips en kreeg meteen een uitgebreide mail terug met leuke ideeën. Een nieuw bureau, ander vloerkleed, manden en illustraties en de zijkamer zag er meteen een stuk frisser en gestylder uit.
Nu wilde ik ook al een tijdje heel graag de kamer van de meiden veranderen. Ze zijn inmiddels 4 en 6 en slapen op 1 kamer en vond het altijd wat rommelig qua spullen en kleuren. Ik raakte helemaal geïnspireerd door de blog van Haske en vroeg haar voor advies voor de meidenkamer. Ze vroeg aan mij wat voor kleuren ik en mijn dochters mooi vonden, het budget en wat voor stijl de kamer moest krijgen. Ik kreeg een mail van haar met het voorbeeld van spulletjes en kleuren en ging aan de slag. Vond het erg prettig dat ik Haske altijd kon mailen als er iets niet duidelijk was of als ik twijfelde over een bepaalde kleur en kreeg dan snel een reactie.
 
De spullen kwamen langzaamaan binnen en toen moesten we nog een dag plannen om te verven. Vond het best eng om die verfkwast te pakken op zo’n witte muur…maar was enorm blij met het resultaat. De witte meubels tegen een gekleurde achtergrond, wauw! Had ik veel eerder moeten doen…
 
En toen alle spullen weer op zijn plek stonden, samen met alle andere accessoires, illustraties van Haske en muurstickers was ik super blij met het resultaat! Mijn dochters vinden het de mooiste kamer van de hele wereld! Aan de ene kant vind ik het wel jammer dat het nu voorbij is, maar wie weet volgt er wel een nieuw ‘project’ in de toekomst en dan vraag ik zeker weer advies aan Haske.

styling advies kinderkamer

Marloes met haar 2 dochters

Marloes met haar 2 meiden Julie en Emma