Voor Mauk ben ik aan de slag gegaan voor zijn kinderkamer. Mauk is 1 en net zoals veel andere kindjes van 1 heeft hij een wit babybedje en een witte commode…maar hoe krijg je dat nu een beetje speciaal?! En daar kan ik dan gelukkig mijn steentje bijdragen! Een styling advies voor de kinderkamer van Mauk!

TOELICHTING STYLING ADVIES KINDERKAMER:
Anne de moeder van Mauk had al 2 leuke kinderkamer posters gekocht en die heb ik qua kleur als uitgangspunt genomen. Dat betekent werken met mooie pasteltinten: zacht blauw, groen en geel. Het gave behang van room seven komt op een gedeelte van de muur maar ook gaan we daar het bedje mee opsieren. Door de pastel kleuren is het behang lief, maar de vormen maken het toch ook weer speciaal en pittig. In een mooie nis in de kamer gaat de tipi tent komen..Dit wordt een plaatje!

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij jouw kinderkamer? Dat kan op verschillende manieren! Ik maak b.v. een stylingadvies op basis van jouw foto’s en plattegrond of ik kom bij je langs. Veel is mogelijk. En ik luister goed naar jouw wensen! Mail me voor de mogelijkheden: haskesommers@gmail.com. Klik hier voor meer voorbeelden.

WINACTIE: En tot vrijdag 25 september a.s. kan je nog een stylingadvies van mij winnen! Het enige wat je hoeft te doen is reageren op het berichtje van Little Wannahaves op facebook: en wie weet ga ik je helpen bij jouw kinderkamer!

Styling advies kinderkamer Mauk

styling advies kinderkamer Mauk: ook interesse? haskesommers@gmail.com | klik hier voor meer info en voorbeelden

Styling advies kinderkamer Mauk: ook interesse? haskesommers@gmail.com | klik hier voor meer info en voorbeelden.