Dit styling advies voor de jongenskamer heb ik gemaakt voor Merian. Zij had een tijdje terug meegedaan met de winactie van kinderkamervintage en Little Wannahaves om mijn stylingadvies te winnen. En…….dit was het moment dat haar zoontje bijna 3 wordt en heel graag een grote jongenskamer wilde! Leuk! De sfeer waar Merian van houdt is Scandinavisch, natuurlijk en basic. We spraken het budget af waarbinnen ik moest blijven en aan de slag ging ik! Wat vinden jullie van het resultaat?!

Als startpunt ben ik uitgegaan van het super leuke Flexa Play bed. In heel veel leuke tintjes te krijgen. Super hip bedje en goed betaalbaar. Dat is al een pronkstuk in de kamer. Daarom heen ben ik de andere spulletjes gaan verzamelen. Met in het achterhoofd dus een sfeertje dat rust uitstraalt en natuurlijk is. En alles bij elkaar moet natuurlijk een eenheid vormen. Ik en Merian zijn er in ieder geval blij mee! Hopelijk kan jij ook inspiratie opdoen.

Styling advies jongenskamer

styling advies jongenskamer: ook interesse? Kijk hier voor meer voorbeelden.

styling advies jongenskamer: ook interesse? Kijk hier voor meer voorbeelden. Je kan altijd mailen voor meer informatie: haskesommers@gmail.com