De meubeltjes waren al in huis. Je merkte dat Kim lekker bezig was met de verbouwing, het kiezen van meubels voor de kinderkamer….maar ze wilde er graag één mooi geheel van maken. Juist met kleur en gave accessoires. En daarom vroeg ze mij om hulp. Dit advies heeft dan ook veel mooie accessoires voor de meisjeskamer.

Het kleedje met de tropische vogels was al in huis. Dit kleedje vond ik erg mooi passen bij de bohemian look van nu. Maar omdat ze ook van een rustige uitstraling houden heb ik met mooie pastels gewerkt maar wel net een tikje bohemian door de koperen accessoires en de prints. Het koper komt terug in de vleugeltjes van de knuffelpop, de mand en de koperen muursticker sterretjes. Voor de oude schommelstoel die ook op de kamer komt is het lekkere schapenvelletje.

Wil jij ook een advies op maat of wil je je zwangere vriendin verrassen? Al vanaf 95 euro geef ik een advies op afstand. De prijs is afhankelijk van het aantal meubeltjes die je zelf in huis hebt. Heb je de basis maar wil je b.v. meer eenheid creëren? Of wil je juist de hele boel omgooien?mail me als je interesse hebt: haskesommers@gmail.com en ik maak voor jouw situatie een offerte op maat. Gaan we samen aan de slag dan mail ik je een overzicht zoals hieronder met een uitgebreide toelichting en ook de links waar je alles evt kan kopen.

mooie accessoires meisjeskamer

Stylingadvies op maat, al vanaf 55 euro: heb jij ook interesse? mail me dan: haskesommers@gmail.com

Stylingadvies op maat: heb jij ook interesse? mail me dan: haskesommers@gmail.com