Een aantal dagen geleden heb ik een item geschreven over de kleurtrend van 2016: pasteltinten blijven het helemaal voor de kinderkamer. In het advies voor Twiggy heb ik gebruik gemaakt van die mooie pastels maar in combinatie met pittig geel. Wil jij ook een kinderkamer die helemaal naar je zin is en past binnen je budget?! Wie weet kan ik je helpen! In dit tem zie je het kinderkamer styling advies voor Twiggy.

Ik vind het echt heerlijk om van een kinderkamer echt een paleisje te maken. En wat mij betreft gaat de kinderkamer van Twiggy dat ook helemaal worden!

Het onderstaande advies is een gedeelte van het ‘doe het zelf’ advies: ik zoek alle spulletjes bij elkaar, geef aan waar alles moet komen en waar je het iig kan kopen…en jij gaat zelf aan de slag! Ik houd rekening met je stijl, de ruimte en….je budget!

Wil jij ook wel wat hulp bij het inrichten van de kinderkamer?
Zie jij zelf door de bomen het bos niet meer en kan je wel wat hulp gebruiken? Of gaat er binnenkort een babytje geboren worden en zoeken jij en je vriend(innen) nog een leuk cadeautje? Interesse?: mail naar:haskesommers@gmail.com voor meer informatie en kijk hier voor meer voorbeelden!

kinderkamer styling advies

Advies voor Twiggy, ook interesse? Vanaf 65 euro help ik je van de kinderkamer een paleisje te maken: binnen jouw budget!

Advies voor Twiggy, ook interesse? Ik help je van de kinderkamer een paleisje te maken: binnen jouw budget! haskesommers@gmail.com