Ben jij bezig met het omvormen of inrichten van de kinderkamers en zit je vast met welke kant je op wil? Ik kan helpen! Ik heb m’n Artemis diploma als interieur stylist op zak en vind het echt geweldig om met interieurs bezig te zijn, zeker met kinderkamer advies! In dit item zie je het kinderkamer advies voor Marloes.

Marloes zat ook vast en stuurde mij een aantal foto’s van de meidenkamer. Haar 2 dochters van 4 en 6 houden van roze, goud, zilver maar Marloes wilde geen ‘echte’ prinsessenkamer… Daarnaast waren er een aantal dingen die niet weg konden zoals de witte bedden en de witte kast.

Marloes gaf aan wat het budget was en ik ben opzoek gegaan naar een stijl en spullen binnen het budget die zowel mama als de meiden zou behagen! En gelukkig is iedereen er blij mee! Inmiddels worden de spullen aangeschaft: before en after foto’s volgen als de kamer af is!

Wil jij ook kinderkamer advies? Zo werk ik: Je kijkt eerst eens op de meidenkamer of jongenskamer inspiratie op mijn blog om te zien wat voor stijltjes je leuk vindt. Daarna mail je mij: haskesommers@gmail.com met foto’s van de kinderkamer, je wensen, je problemen en je budget. Vervolgens maak ik vanaf 95 euro een advies wat je zelf makkelijk kan uitvoeren! Dat krijg je dan weer per mail met o.a. een uitleg waar je de spulletjes kan kopen. De prijs is afhankelijk van het aantal meubeltjes die je zelf in huis hebt. Heb je de basis maar wil je b.v. meer eenheid creëren? Of wil je juist de hele boel omgooien? En uiteraard kan ik ook bij je langskomen als je in de buurt van Amsterdam woont. Vertel me je wensen en ik maak een offerte voor jou op maat.

Het voorbeeld van Marloes zie je hieronder.

Ben je benieuwd naar Marloes haar reactie en ervaring? Klik dan hier.

kinderkamer advies

kinderkamer advies: 55 euro | interesse? haskesommers@gmail.com

kinderkamer advies: vanaf 95 euro heb je al een advies op afstand | interesse? haskesommers@gmail.com