Lekker een stoer jongenskamer styling advies net afgemaakt. Esther vond de huidige kinderkamer wat te saaiig en vond het mooi om als basiskleur blauw te gebruiken. De vraag was dus: wat kan je doen als je wel eenheid wil in de kinderkamer maar het ook een beetje spannend wil houden?!

Kies voor meubels met ‘karakter’: vintage meubeltjes hebben uit zichzelf vaak al karakter door het materiaal en de vorm maar ook nieuwe meubels kunnen natuurlijk pit uitstralen. Kijk b.v. naar deze mooi Lockerkast van VT wonen. Super toch?

Kies voor een contrast of een tweede kleur erbij: In dit advies heb ik voor pittig zwart en donker blauw gekozen tegenover het zachte lichtblauw. Dat geeft de kamer snel uitstraling.

Leuke accessoires: Met leuke accessoires kan je een kamer natuurlijk ook echt oppimpen. Heico is b.v. een merk met mooi nachtlampen die voor sfeer zorgen. Verder heb ik, niet te zien in  de afbeelding, aan Esther de stoere lamp jaron van de kwantum (met vintage look) geadviseerd. En dan de Ikea lamp Hektar met industriële uitstraling maakt het geheel af. En denk natuurlijk aan een gaaf  dekbedovertrek en kussens. Erg in het vizier dus een makkelijke mooimaker. De snurkdekbed actie loopt trouwens nog ongeveer één week dus…..klik hier als je een snurkdekbed zou willen winnen!

jongenskamer styling advies

jongenskamer styling advies: kinderkamervintage

jongenskamer styling advies: kinderkamervintage