Eva, de dochter van Inge, is inmiddels 5 en toe aan een wat meer meidenkamer. Een leuk plekje om te lezen, een bureautje om aan te tekeningen en een kamer om lekker met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Inge had al een vintage bureautje bij me opgehaald maar qua inrichting zag ze eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Er zijn ook zoveel leuke kinderkamer meubelen en kinderkamer accessoires. Maar hoe maak je hier nu 1 geheel van?! En hoe krijg je een sfeer die past bij Eva, lief maar wel met pit. In dit item: interieuradvies kinderkamer, lees je hoe het in z’n werk is gegaan.

Eerst heeft Inge Eva beschreven, wat ze leuk vindt, welke kleuren moeder en dochter leuk vinden. Ook heb ik veel foto’s van de kamer gekregen zodat ik de ruimte begrijp. Vervolgens heeft Inge me een aantal meisjeskamer stijlen gemaild die ze leuk vond (gevonden onder m’n item vintage meisjeskamers). En natuurlijk spreken we het budget af wat uitgegeven mag worden aan de kinderkamer.

Het advies is een collage waarbij je in 1 blik het geheel overziet en ik je bij elk item vertel hoe duur het is en waar je het (op internet) kan kopen. Het maakt dus niet uit waar je woont, want dit advies op afstand (vanaf 95 euro) voer je vervolgens makkelijk zelf uit. En dit is het interieuradvies voor Eva haar kinderkamer! Het wordt een plaatje!

interieuradvies kinderkamer

Eerste deel advies kamer Eva : ook interesse in een doe het zelf advies op maat (55 euro)? mail me dan: haskesommers@gmail.com

Eerste deel advies kamer Eva : ook interesse in een doe het zelf advies op maat (vanaf 95 euro)? mail me dan: haskesommers@gmail.com