Soms maak ik een klein uitstapje…van kinderkamers naar b.v. ‘grote mensen’ kamers. Vaak heb ik het te druk met de kinderkamerwerkzaamheden maar soms lukt het toch om ook naar een andere ruimte te kijken. Anne (de moeder van Hidde en Mauk waar ik eerder een advies voor maakte) vroeg mij te kijken naar haar slaapkamer en aangrenzende logeerkamer en voor deze 2 ruimten een interieur advies te maken. Anne stuurde me laatst de eind-resultaat foto’s en wilde deze toch graag met jullie delen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!
KLEUR: Ik koos voor de tint groen in combinatie met hout en pittig zwart. De kamer krijgt zo een Scandinavisch basic warm en rustig sfeertje. De groene muuto stoel kwam in een hoek in de slaapkamer. Door deze stoel naast de kleur-stalen te houden, hebben we eenzelfde kleur groen gevonden voor de muren en het antieke tafeltje. Tip: Wanneer je kleuren op elkaar afstemt krijg je snel rust in de ruimte en dat is wel zo lekker voor in de slaapkamer!

KUNST: Anne had moeite met ‘wat nou aan de muur te hangen’. Ik ben voor haar gaan zoeken en kwam uit bij Society6. Leuke prints voor een goede prijs. En veel keuze. Door vervolgens te kiezen voor houten en zwarte lijstjes paste het mooi bij de rest van de meubels en accessoires.

Hieronder vind je de moodboards van de adviezen die ik gaf en de uiteindelijke foto’s. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even meegenomen te worden in mijn uitstapje.

interieur advies slaapkamer

interieur advies slaapkamer

interieur advies slaapkamer

styling advies logeerkamer

styling advies logeerkamer

img_7463

het kleed vond ik uiteindelijk voor een goede prijs bij karwei

img_7464

De HAY ringen zijn hier gebruikt om de lampen aan op te hangen. Schilderijen komen voornamelijk van Society6.

goed

Het antieke bureautje werd toch dezelfde kleur als de muur ipv zwart. Het fotoboard is gekocht bij loods 5 en is van Puhlmann

slaapbank van ikea. Weer gecombineerd met zwart, groen en hout.

slaapbank van ikea. Weer gecombineerd met zwart, groen en hout.