Een tijdje terug heb ik voor Eva haar kamertje een styling advies op afstand gegeven. De afgelopen weken zijn Inge en Christos druk geweest met de spulletjes kopen, verven en de kinderkamer inrichten! Inmiddels hebben ze me deze mooie foto’s gemaild van het eindresultaat en die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Wat een leuk kamertje heb je gekregen Eva en wat sta je te glunderen op de foto!

Ben jij ook bezig met de babykamer of wil je de kinderkamer (opnieuw) inrichten maar weet je niet precies waar te beginnen en hoe een mooie eenheid te krijgen? Ik help je met een overzichtelijk en makkelijk zelf uit te voeren styling advies. Kijk voor meer informatie hier, daar vind je een ander advies waar ik de werkwijze uiteen heb gezet.

Kom je zelf met de inspiratie op mijn site al een heel eind? Ik kan je helpen met de puntjes op de i. Zoals b.v. met handmade knuffels of handmade illustraties helemaal in de stijl van je kamertje.

Ik word er in ieder geval erg blij van als ik op mijn beurt kids en ouders blij kan maken met mijn hulp en ideeën!

de kinderkamer inrichten

20150404_143409_resized

kinderkamervintage.nl

 

kinderkamervintage.nl

 

www.kinderkamervintage.nl

www.kinderkamervintage.nl

Eerste deel advies kamer Eva : ook interesse in een doe het zelf advies op maat (55 euro)? mail me dan: haskesommers@gmail.com

Eerste deel advies kamer Eva : ook interesse in een doe het zelf advies op maat? mail me dan: haskesommers@gmail.com