Het is alweer een tijdje geleden dat ik over een styling-advies heb geblogd dus het leek me leuk om er weer eens eentje met jullie te delen. Tijdje geleden heb ik een zolderkamer mogen omtoveren tot een speelzolder. In deze blog advies speelzolder kunnen jullie het uiteindelijke moodboard zien, benieuwd wat jullie ervan vinden!

Zoals bij veel mensen was ook hier de zolder een opslagplek geworden en daar kon natuurlijk zoveel leukers voor bedacht worden, zoals een gave speelzolder, met ringen, een klimrek een plek om te knutselen en een plek om te chillen. Niet alles is natuurlijk te vinden op het moodboard (en de ingetekende plattegrond laat ik hier ook maar even voor wat het is) maar jullie krijgen zo wel een idee van de stijl!

Tip!: het is niet altijd mogelijk om 1 op 1 een styling-foto die je b.v. op Pinterest vindt te kopiëren. Kijk goed naar de spullen die je zelf al hebt en houd daar rekening mee. Stem daar de andere spullen op af en zorg dat het 1 geheel wordt. Op deze zolder lag nog een goede donkergrijze vloerbedekking waar rekening mee moest worden gehouden. Vandaar dat ik ook wat zwart en donker-grijs heb laten terugkomen in de accessoires zoals je kan zien in het advies. Dan wordt de ruimte 1 geheel en klopt het gewoon mooier.

Moodboard: ook echt handig voor jezelf om te maken. Gewoon knippen en plakken kan natuurlijk ook. Zo zie je namelijk het beste of de spullen die je uitzoekt mooi bij elkaar passen en of het uiteindelijke plaatje is wat je ook in je hoofd hebt.

Advies speelzolder: van verzamelplek naar gave speelplek!

advies speelzolder - zolderkamer - styling

Het moodboard voor de speelzolder! Het behang (links) wat je ziet is van Karwei, ook zie je accessoires van o.a. nobodinoz en kidsdepot. Tafeltje is van flexa play en de krukjes en het bureau vond ik bij maisonsdumonde. Het leuke pennenbakje is van vitra.