Fred en Esther hebben een zoontje en er komt in november nog een ……..?………. bij! Je ziet steeds vaker dat ouders nog niet het geslacht willen weten van het toekomstige kindje…De vraag aan mij was onder andere om te adviseren over een leuke unisex babykamer. En dit is het resultaat geworden. Ik vroeg mijn zonen (3 en 7) gisterenavond of deze kamer voor een meisje of een jongetje zou worden en zowel Pepijn als Camiel zeiden: ‘allebei’, dus wat mij betreft is dat deel van de opdracht gelukt!

De babykamer is niet groot maar er moest toch liever wel een commode in. Een leuke kleine commode en goed geprijsd is wat mij betreft deze commode van het merk pericles.

Ben jij ook geïnteresseerd in een kinderkamer advies op maat? Ik maak er één voor jou al vanaf 95 euro! De prijs is afhankelijk van het aantal meubeltjes die je zelf in huis hebt. Heb je de basis maar wil je b.v. meer eenheid creëren? Of wil je juist de hele boel omgooien? Mail me jouw situatie en ik maak vrijblijvend een offerte op maat.

Hoe gaat dit in zijn werk: Aan de hand van foto’s en de plattegrond van de kinderkamer ga ik opzoek naar de juiste meubeltjes en accessoires. In een uitgebreide mail krijg je dan de uitleg en alle informatie en kan je vervolgens zelf aan de slag! Als je benieuwd bent naar wat andere voorbeelden dan kan je hier klikken. Mail me als je interesse hebt of als je b.v. een zwangere vriendin wil verwennen met een bijzonder cadeau. haskesommers@gmail.com.

advies kinderkamer inrichten

kinderkamer advies op maat (en op afstand) : 55 euro | geïnteresseerd? haskesommers@gmail.com

advies kinderkamer inrichten op maat (op afstand) : al vanaf 95 euro | geïnteresseerd? haskesommers@gmail.com