Een tijdje terug heb ik Marloes een kant en klaar doe het zelf advies gegeven voor de kamer van haar 2 meiden, Emma en Julie. Ik heb daar toen een item over geschreven, namelijk kinderkamer advies. Daar vind je ook hoe zo’n kant en klaar advies eruit ziet en in z’n werk gaat. Inmiddels is Marloes aan de slag gegaan en het resultaat kan je hier zien: advies inrichting kinderkamer.

Marloes wilde (kort gezegd) af van het ‘meisjes prinsessengevoel’ wat de meidenkamer had, maar Emma en Julie wilden graag roze, goud, zilver….The Works!

Om zowel voor mama als voor de meiden een leuke kamer te maken heb ik stoere grafische vormen gebruikt maar wel met flink wat goud en roze…en een blauw-groen…! Zowel de meiden als Marloes zijn blij met de kamer, en ik ook!

 Als jij de kinderkamer een opfrisser wil geven of helemaal (opnieuw) wil inrichten? Ik ben er klaar voor: haskesommers@gmail.com! Vanaf 95 euro maak ik al een advies dat past bij jouw kamer, jouw wensen en de wensen van je kindje! De prijs hangt uiteraard af van of je wil dat ik langs kom of niet en wat je al in huis hebt. Mail mij en ik maak vrijblijvend een offerte voor je.

Benieuwd naar meer styling-voorbeelden? Neem hier een kijkje!

advies inrichting kinderkamer

DSC_2e foto

DSC_6580

DSC_6588

DSC_6595

DSC_6578

DSC_6603

op maat gemaakt doe het zelf advies : 55 euro | interesse: haskesommers@gmail.com

op maat gemaakt doe het zelf advies : vanaf 95 euro | interesse: haskesommers@gmail.com