Beloofd is beloofd: een super winactie die vandaag start! Gratis en voor niks voor 50 euro kraamcadeaus uitzoeken bij 1 van de leukste online kinderwebshops! PSikhouvanjou heeft super leuke accessoires, speelgoed en……de leukste kraamcadeaus. Weten hoe je mee kan doen? Kan namelijk niet makkelijker.

Hoe doe je mee?
Eerst ga je natuurlijk eens goed rondsnuffelen tussen al die mooie kraamcadeaus van PSikhouvanjou. En het regent toch, dus lekker binnen met een kop thee die mooie kraamcadeautjes bekijken is helemaal zo slecht nog niet. Een aantal van mijn favorieten zal ik je in deze blog laten zien. En daarna hoef je alleen maar mijn bericht op Facebook of Instagram van vandaag te liken en je maakt al kans om voor jezelf of voor een ander 50 euro aan cadeautjes uit te zoeken. Het is natuurlijk ook leuk als je laat weten wat jouw favoriet is.

Looptijd actie:
De actie loopt vanaf vandaag tot en met 12 oktober a.s. Zondag 13 oktober maak ik de Winnaar bekend ook op social media.

Kansje wagen
Wil jij ook voor 50 euro schitterende kraamcadeaus uitzoeken? Waag gewoon een gokje en doe mee! Handig nu de Sint ook weer bijna in het land is lijkt me zo ;).

Gratis kraamcadeaus uitzoeken! Wie wil dit niet? Dit zijn een aantal van mijn favorieten

Deze houten beer is super om mee te spelen maar staat ook nog eens mooi op dat plankje in de babykamer!

Deze leuke Bambi is een rammelaar van het merk Maileg. Ik vind hem echt fantastisch!

Dit nachtlampje van Petit Monkey staat ook op de kamer van mijn zoon Pepijn. Panda’s blijven super wat mij betreft!

Het meisje die je ziet tussen al die leuke cadeautjes is van mijn hand en heb ik gebruikt voor het geboortekaartje van Janna. Spreekt dit meisje je aan of wil je meer zien? Kijk een rond bij mijn geboortekaartjes.