Bij Psikhouvanjou vind je het leukste kinderspeelgoed en de mooie kinderkamer accessoires, maar wist je ook dat ze echt super hip kinderservies verkopen? En nou mag ik van Psikhouvanjou 2 keer zo’n hip serviesje weggeven t.w.v. 25 euro! Zeker een gokje waard zou ik zeggen!

Het zal vast moeilijk kiezen worden want eigenlijk is alles leuk. En al die gave illustraties op de bordjes, kommetjes en bekers maken mij natuurlijk extra blij. Neem snel een kijkje bij Psikhouvanjou om te zien wat jou aanspreekt.

Wat kan je winnen?: ik mag dus 2 van jullie blij maken met mooi kinderservies. En je mag zelf kiezen tot een waarde van 25 euro. Dus uitzoeken maar!

Hoe maak ik kans?: simpel: like mijn bericht van vandaag op Instagram of Facebook en je maakt al kans om de winnaar te worden van deze actie. Helemaal leuk is als je ook even aangeeft wat voor servies je voorkeur heeft en delen mag natuurlijk ook. Donderdag 4 oktober a.s. maak ik de winnaars bekend. Ook weer op social media.

Winactie: wie heeft er nu geen ruimte voor hip kinderservies?

hip kinderservies

Wat ga jij uitzoeken bij Psikhouvanjou?? En valt je oog op de illustraties in deze blog? Die zijn van mijn hand en te vinden in de shop van kinderkamervintage.