Best lastig een origineel kraamcadeau vinden….maar zoek niet verder: in deze blog laat ik je een aantal van mijn favorieten kraamcadeautjes zien waar je altijd goed mee zit! Er is vast iets bij waar ook jij verliefd op wordt!

Een hele tijd terug toen ik nog jurist was en Artemis (stylingacademie) nog op mij wachtte, was dit al een site waar ik regelmatig een bezoekje aan bracht en welke site ook super leuke kraamcadeaus heeft: namelijk PSikhouvanjou. Deze site blijft de hipste en leukste baby – en kinderaccessoires aanbieden, toen al en nu nog steeds!

Ik heb in deze blog vrolijke kraamcadeautjes van PSikhouvanjou verzameld, want de lente is toch echt begonnen! En vrolijke kleuren zijn natuurlijk ook nog eens heel leuk voor een babytje, dus jij vrolijk en de baby, win win!

En over winnen gesproken…: Binnenkort mag ik van PSikhouvanjou wel een heel bijzonder kraamcadeau weggeven. Via social media houd ik je hiervan op de hoogte.

Origineel kraamcadeau: deze beauty’s zijn toch geweldig!

origineel kraamcadeau

Djeco rammelaar, Djeco speelgoed heeft een erg goede prijs kwaliteit verhouding en is altijd bijzonder.

muziekdoosjes zijn wat mij betreft altijd een hit, en helemaal deze van noodoll

Deze duw-vos van plan toys is super als ze een beetje gaan kruipen.

En hoe leuk zo’n mooie letter van Petit Monkey voor op een plankje of op de deur. Kijk snel wat voor meer houten letters en houten speelgoed Psikhouvanjou heeft.

tuimelaar

Helemaal van nu maar met een retro look. Deze tuimelaar van Kid O tuimelt zo je hele huis door.

En met deze vrolijke driewieler van Foxrider kan het toch niet misgaan. Staat ook mooi in de huiskamer, die mag wel blijven rondslingeren.

Dit kleurrijke vosje is te koop in de Poster-Shop van kinderkamervintage met verschillende achtergrondkleuren. Benieuwd naar wat er nog meer is? Rondkijken maar!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren