Samen met PSikhouvanjou organiseert Kinderkamervintage deze super Nobodinoz winactie. Ik mag namelijk iemand blij gaan maken met een hippe houten dromenvanger én een gaaf kussentje van dit merk. En jij mag kiezen welk kussen en welke dromenvanger je het liefst op jouw kinderkamer wil!

Al eerder schreef ik een blog over het merk Nobodinoz en wat ze allemaal voor moois hebben. En nu mag ik dus van dit moois iets weggeven! Bij Psikhouvanjou kan je nog eens goed bekijken welk kussentje (t.w.v. 13,95) het beste past op jouw kinderkamer en of je gaat voor de kleurige dromenvanger of de zwart witte. Deze winactie start vrijdag 16 juni a.s. en eindigt maandag 19 juni. Dinsdag 20 juni maak ik op social media de winnaar bekend. En het werkt heel simpel: Deel en Like het Nobodinoz winactie bericht op Facebook of Instagram (en volg me op social media) en je maakt al kans! Dan wil je toch zeker een gokje wagen?!

Nobodinoz winactie

nobodinoz winactie

Deze kussens t.w.v. 13,95 vind je bij Psikhouvanjou! En je mag er dus 1 uitkiezen die helemaal past bij jouw kinderkamer. Wat een gave printjes allemaal he?! De tekeningetjes zijn van mijn hand en vind je in de SHOP

Samen met het kussentje win je ook 1 van deze 2 leuke dromenvangers. De keuze welke is aan jou! Even goed bekijken? Ga naar Psikhouvanjou voor de zwart witte en de kleur variant. De illustraties van het dasje en egeltje zijn van mijn hand en te vinden in de SHOP.