Wil je een muursticker helemaal zelf ontwerpen en vervolgens je creatie gratis op jouw muur plakken? Dit is je kans: Stickerop en Kinderkamervintage komen nu met deze ontwerp je eigen muursticker en winactie! Dit is wel de ultieme manier om de kinderkamer bijzonder en helemaal eigen te maken.

Ik heb al vaker aangegeven dat, wat mij betreft, stickerop echt leuke muurstickers heeft, maar dit is toch wel het summum. Je kan nu je fantasie de vrije loop laten, en een muursticker verzinnen die helemaal bij de kinderkamer en bij je kindje past.

Dit moet je doen:

1) Like de website en/of facebookpagina van kinderkamervintage (als je dit al niet gedaan hebt natuurlijk)

2) Zoek een gave afbeelding die makkelijk uit te snijden is (liefst dus met stevige lijnen en een witte achtergrond, zie b.v. de voorbeelden hieronder)

3) Het is belangrijk dat de afbeelding een hoge resolutie heeft (met name als het gaat om kleur afbeeldingen), dus van goede kwaliteit.

4) Klik hier voor een uitgebreide toelichting van Stickerop.

5) Mail me (haskesommers@gmail.com) jouw afbeelding en de voorkeur van het formaat en wie weet maak jij kans op deze gratis muursticker!!

Deze actie loopt tot en met 1 augustus a.s. Op facebook zal ik bekend maken wie er gewonnen heeft. De winnaar krijgt ook een persoonlijke mail. We zijn heel benieuwd naar jullie bijzondere creaties! Je email en afbeelding worden uiteraard alleen voor deze actie gebruikt. En wie weet gebruik ik je afbeelding voor een item over zelf te maken muurstickers. Wil je dit niet, zet het even in je mail.

Ik ben zelf ook gaan fantaseren en heb een aantal voorbeelden hieronder verzameld die mij erg leuk lijken als muursticker. Wat vind je ervan?

TIPS:

♥Als je op google afbeeldingen gaat zoeken (optie rechtsboven op de google-pagina), kies dan als voorkeurs-grootte bij zoekhulpmiddelen: GROOT.

♥Zoek niet alleen op Nederlandse termen maar gebruik ook Engelse zoektermen.

♥Als je aan het tekenen bent geslagen ( of b.v. je kindje), een bloem gedroogd hebt, een vintage autootje van opa vindt, of zoals hieronder nog een mooi oud poëzie plaatje hebt bewaard, fotografeer deze dan op een witte achtergrond en zorg dat de foto van goede kwaliteit is.

♥De afbeelding is bruikbaar als hij van goede kwaliteit is en als je de afbeelding goed kan ‘uitknippen’.

muursticker winactie voorbeelden

oude volkswagen busje | dinky toy autootje | vintage robot

muursticker winactie voorbeelden jongens: volkswagen busje | vintage robot | dinky toy autootje

oude poëzie plaatjes | voor de flamingo-kamer

muursticker winactie voorbeelden meisjes: oude poëzie plaatjes | voor de flamingo-kamer

Al mijn tekeningen mag je uiteraard gebruiken voor deze actie! Klik hier voor voorbeelden.

Al mijn tekeningen mag je uiteraard gebruiken voor deze actie! Klik hier voor voorbeelden