Heel veel leuke knuffels worden er gemaakt. Etsy staat er vol van. Alleen…..ze zijn vaak zo klein…en….ik vind toch echt dat de leukste knuffels worden gemaakt in het buitenland…en dan worden de verzendkosten zó prijzig………..dus……….ik ben zelf gaan ontwerpen!!

En zie hieronder het resultaat. De stof van de knuffel zelf is een oerdegelijke combinatie van kantoen en linnen. Niet stuk te knuffelen! Verder kan je deze knuffels ook aankleden. Het meisje heeft een tasje die af kan en ook het superheld tenue van het jongetjes konijn is uit te trekken en weer aan.

De accessoires worden uiteraard gemaakt van vintage stofjes en de knoopjes komen uit grootmoeders naaidoos. Geweldig vind ik dat al die bijzondere stofjes, lintjes en knopen. Een feest om uit te zoeken.

De vintage knuffels zijn allemaal handmade dus van goede kwaliteit! Iedere knuffel is uniek! En….eigen wensen zijn ook mogelijk. Wil je een masker in plaats van een ooglap, een sjaal om de nek, armpjes of geen armpjes, knoopjes als ogen of juist niet, de accessoires in een bepaalde kleur, laat het me weten, mail vrijblijvend: haskesommers@gmail.com.

Vintage knuffels

Handmade by Erika Amstalden

Handmade by Erika Amstalden

Handmade by Erika Amstalden: al vanaf 25 euro

Handmade by Erika Amstalden