Kennen jullie het merk Nobodinoz? Ze maken ongelooflijk leuke accessoires en meubeltjes. Ze gebruiken mooie pasteltinten maar ook pittig zwart wit. De vrolijke grafische prints passen echt perfect op de moderne baby-en kinderkamer. Ik denk dat jij ook verliefd zal worden (net als ik) bij het zien van al deze mooie kinderkamer voorbeelden!

Leuke speelmatrasjes, kussens, tenten, zitzakken, vlaggen en zelfs meubeltjes. En allemaal met elkaar te combineren. Als je een goed overzicht wil hebben van al het moois dat ze maken, kijk dan eens op PSikhouvanjou. Ik denk wel één van DE webshop-winkels met de meeste Nobodinoz accessoires. En binnenkort mag ik van dit mooie merk accessoires weggeven! Houd daarom mijn blog of social media in de gaten. En? Word je ook al een beetje verliefd bij het zien van al die mooie binnenkijkers?

Kinderkamervintage ♥ Nobodinoz

Gevonden op Marinacabero-instagram. Zo’n soort huisbed kan je ook zelf maken of kopen natuurlijk

gevonden op www.nobodinoz.com

Gevonden op Cabana Chic – instagram. Mooi die verschillende matrasjes op elkaar! Pallets eronder en je hebt een super zithoek. Om het hoekje piept nog net zo’n mooie opbergzak. En het kussen met de zwarte vogel is van Ferm Living.

Gevonden op Galliane Blog. Het Harlequin kussentje vind je ook bij PSikhouvanjou. Het bed dat je ziet is het IKEA Minnen bed.

Gevonden op www.projectpartystudio.com: Goed idee om een hoekje te creëren door op de muur een vlak te schilderen.

Gevonden op Shake My Blog: mooi die tipi-tenten!

Advies wat ik eerder gaf met de speelmatrasjes voor in de leeshoek

Die leuke matrasjes zo gestapeld op elkaar zijn wat mij betreft ideaal voor in de speel of leeshoek

Zo ziet het kinderbedje eruit met bijpassende commode