1 van de merken die er voor mij echt uitspringt is het merk Roommate. Goede prijs-kwaliteit, mooie producten en helemaal in de kleuren van nu. Een kussentje van dit merk op het bed en je zal merken wat het doet voor je kinderkamer. En daarom laat ik je in deze blog mijn favorieten en ik denk dat jij ook verliefd gaat worden!

Het merk Roommate maakt veel mooie mooie kinderkamer accessoires zoals bijvoorbeeld dromenvangers, kussens, maar ook grotere Eye-catchers zoals tenten en romantische hemeltjes. Mijn zoon heeft het lieve maan kussentje op zijn kamer. En het leuke is dat zowel zoonlief als mama heel blij worden van dit kussentje. En dat is wat mij betreft ook de kracht van het merk, dat zowel kinderen als de ouders aanspreekt. Dus iedereen blij! Hieronder zie je een aantal van mijn favoriete accessoires maar er is nog veel meer, dus rondkijken maar.

En viel jouw oog op de illustraties op de muur in de kamer van Pepijn, van het Dasje en het Egeltje? Die maak ik zelf en zijn te koop als posters in de Poster shop van Kinderkamervintage. Het leuk is dat je een naam kan toevoegen en een achtergrondkleur kan kiezen, waardoor deze gepersonaliseerde poster een wel heel bijzonder exemplaar wordt en helemaal perfect past op jouw babykamer of kinderkamer!

Kinderkamervintage & Lief en Klein ♥ Roommate accessoires

Mooi dit romantische hemeltje met gouden stippen. En dan die lieve kussentjes erbij en niks meer aan doen!

maankussen op mijn zoon z’n kamer. De illustraties zijn van mijn hand en te koop als kinderkamer posters in de shop van Kinderkamervintage

Van deze dromenvanger ga je vanzelf lekker dromen!

Ook hier zie je het maankussentje op de kamer van mijn zoon

En dit spookjes kussen is toch helemaal super!

hier nog het hemeltje met gouden stippen in al zijn glorie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren