Dit vind ik altijd zo leuk…….ik mag van de Woonwinkelier één van hun ontzettend leuke kinderkamer vloerkleden aan jullie weggeven! In deze blog ‘vloerkleden kinderkamer winactie‘ zie je een aantal van hun kleden op een rijtje maar er zijn er nog veel meer, dus zeker even rondkijken. Hoe makkelijk het is om mee te doen vertel ik je ook in deze blog.

De kindervloerkleden van de Woonwinkelier zijn wat mij betreft vrolijk, eigentijds en zullen die kale kinderkamer vloer meer warmte en aankleding geven. Je zal zien wat voor verschil het kan maken een leuk kleed op de vloer. Kijk goed welke tinten je in de kinderkamer hebt en zoek een vloerkleed uit die qua tinten goed daarbij past. Met zwart-wit zit je natuurlijk al snel goed, dat past bij alles!

Meedoen met de winactie: En nu mag ik één super kleed naar keuze gaan weggeven, dus snuffel maar eens goed rond. Welke is jouw favoriet? Wil je een gokje wagen? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mijn bericht van vandaag op Instagram of Facebook liken en je maakt al kans! Dinsdag 20 februari maak ik de winnaar op Social Media bekend en dan kan één van de kleden van jou zijn.

vloerkleden kinderkamer Winactie

vloerkleden kinderkamer

Is je kind gek van autootjes? Dan zou ik het wel weten!

vrolijk leeuwen vloerkleed van Ella

Poes in huis? Hoe lief is deze?

Zwart wit past al snel bij je spullen in de kinderkamer!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren