Oké, ik kan dus niet zo goed tegen rotzooi, in ieder geval, rotzooi in het zicht. Als het in een kast of doos gepropt is, zonder enige structuur, dan heb ik er niet zo’n moeite mee :)..als ik het maar niet zie..

Maar ja waar doe je die troep dan allemaal in? Want ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van mij kunnen toch een troep maken! Ik maak dan graag van de nood een deugt. Want je hebt me een partijtje leuke kinderkamer opbergers! En dat maakt de kinderkamer weer mooier.

STOFFEN TAS:
★ Je kan een zak aan een leuke haak hangen, zoals je ziet op de eerste afbeelding. Dit zijn rugzakjes van mimi’lou. Ideaal als je de opberger meteen als een leuke muurdecoratie wil gebruiken.
★ Ook leuk is het om 1 van mijn illustraties op een linnentas te printen en op te hangen, zoals je ziet op afbeelding 2. Ook dan heb je 2 voor de prijs van 1. Een gave muurdecoratie maar ook meteen een praktische opberger.
★ En dan heb je nog de stoffen tas voor op de grond. Die opbergzakken b.v. van Tellkido zijn super stoer en kan je ook nog dicht maken aan de bovenkant. Dit geldt ook voor de Nobodinoz opbergzak. Snel kijken want er zijn heel veel leuke nieuwe printjes! En binnenkort mag ik een Nobodinoz opberger weggeven van PSikhouvanjou!

kinderkameropbergers – Stof

mimi’lou tassen, super toch zo hangend aan een mooi rek vol met troep die je niet ziet?! Ik ben fan

Illustratie van mijn hand en te koop in de kinderkamervintage shop. Ook als printable en dan kan je hem dus zo op een linnen tas laten printen!

deze stoere tellkido opberger kan je ook nog eens dichtsnoeren. echt geen troep meer te zien

Opbergzak van Nobodinoz, ook dicht te maken aan de bovenkant en snel kijken want ze hebben heel veel leuke nieuwe printjes!

GEVLOCHTEN MANDEN:
Mooi die gevlochten manden vaak van zeegras. Die van IKEA vind ik erg mooi en goed geprijsd. En wat dacht je van die zwart wit manden van House Doctor? Mooi dessin toch? Nu bij fonq ook nog eens in de aanbieding!

kinderkameropbergers – Gevlochten

Ik weet dus wel raad met die troep. Hoop jullie na het zien van de foto’s ook!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren