Dit weer noemde mijn moeder altijd ‘weertje blijf in huis’….en als je dan toch meer binnen dan buiten bent dan moeten we binnen maar heel gezellig maken. In deze blog leuke binnenkijkers van de kinderkamer voor twee. Ook leuke inspiratie trouwens voor de kinderkamer voor 1, maar een kamer voor 2 kinderen kan best lastig zijn. Hier zie je zulke leuke voorbeelden dat je dadelijk die kinderen gewoon sowieso bij elkaar legt en opeens een extra ruimte hebt…misschien wel voor….jezelf :)?! 

Als je goed kijkt zie je als basis regelmatig één van de IKEA kinderbedden terugkomen. Onder de afbeelding laat ik je zien welk bed je ziet. Belangrijk voor een kinderkamer voor twee is dat je het luchtig houdt, niet te vol maakt. En leuk natuurlijk als je ook op elkaar afstemt, dan creëer je rust.

SALE: Ben jij ook verliefd op dat Ster kussentje op de eerste afbeelding? Die is van Meri Meri en nu flink in de sale bij PSikhouvanjou! Ook deze leuke maan b.v. Ach…misschien gewoon 1 kussentje in die zak van Sinterklaas, gewoon…eigenlijk een beetje voor mama…?

Kinderkamer voor 2: super leuke binnenkijkers

Deze kinderkamer voor twee heb ik gevonden op Péalesmaisons: zo’n mooie kamer voor 2: en de basis zijn ‘gewoon’ IKEA bedden. De slingers zijn van Meri Meri en ook het ster kussen dat je ziet is van dit merk. En nu bij PSikhouvanjou wel heeeeel leuk geprijsd!

Gevonden op finabarnsaker: ook een mooie kinderkamer voor 2, mooi rust gebracht in dit kamertje: en herken je ze?: deze bedden zijn ook van IKEA

Deze kamer voor 2 heb ik gevonden op mycakies.com: rotan bedden geven meteen een bijzondere uitstraling aan een kinderkamer. En omdat deze bedden heel ‘luchtig’ zijn en daarom voor het gevoel niet veel ruimte innemen is zijn ze perfect voor een kamer voor 2: wil je weten waar je rotan bedden kunt kopen? Check dan snel de ‘rotan-blog’ die ik eerder schreef.

Dit romantische kamertje heb ik gevonden op belandsoph. Mooi in zijn eenvoud en door de herhaling van kleuren ontstaan er rust. En dit is ook een Ikea kinderbed!

Mijn illustraties zijn te vinden in de Shop van kinderkamervintage! En het bijzondere is dat je zelf de achtergrondkleur kan bepalen en een naam kan toevoegen. Zo wordt iedere poster uniek en kan je dus makkelijker die eenheid creëren!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren